Maatschappelijke organisaties

Als maatschappelijke organisatie staat u midden in de samenleving en wilt u tijdig en juist inspelen op ontwikkelingen die gaande zijn in de samenleving. Bezuinigingen, verschuiving in verantwoordelijkheden, toenemende concurrentie en kritische financiers doen steeds meer een beroep op uw creativiteit en uw ondernemerschap.

Advies

Maatschappelijke organisaties maken een belangrijke professionaliseringslag door. Om uw organisatie in goede banen te leiden en om al uw doelen en ambities te realiseren is het van groot belang dat uw interne structuur op orde is. Deze interne structuur moet echter wel in dienst staan van de maatschappelijke effecten die u wilt (of zelfs moet) realiseren.

Uw organisatie vervult een belangrijke rol binnen de samenleving. Daarom is het van belang dat uw organisatie haar rol goed kan vervullen, zowel richting de samenleving als richting uw eventuele opdrachtgevers. U wilt uw maatschappelijke missie uitvoeren, kwaliteit leveren en financieel gezond blijven.

M²O Advies kan u hierin van gedegen advies voorzien. Bent u geïnteresseerd in wat M²O Advies voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Subsidie en fondsenwerving

Uw organisatie heeft ongetwijfeld mooie en belangrijke plannen ambities. De inhoud van uw plannen staat daarbij centraal. De financiën zijn een belangrijke (en vaak beperkende) randvoorwaarde. Subsidies en fondsen kunnen bijdragen in de realisatie van uw plannen.
M²O Advies is gespecialiseerd in het vinden van kansrijke financieringsbronnen in de wereld van vermogensfondsen en overheidssubsidies. M²O Advies ondersteunt uw organisatie om maximaal gebruik te maken van deze financieringsmogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van subsidie- en fondsenwerving voor uw organisatie?

Klik dan hier.